تغذیه · دسامبر 3, 2023 0

پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات

پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات

دانلود پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات

🔹 بهترین کیفیت

🔹 قابل ویرایش

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات

دانلود پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات

مشخصات فایل

تعداد صفحات 16
حجم 2591/28 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات جهت رشته تغذیه در قالب 16 اسلاید و pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

 

پروتئین هاي داراي بالاترین کیفیت تخم مرغ ، شیر و گوشت هستند.مصرف همزمان حداقل 2 نوع از پروتئین های گیاهی برای تامین پروتئین با کیفیت بالا لازم است.با توجه به سرطان زايي مواد افزودنی سوسیس و کالباس بهتر است این مواد غذایی مصرف نشوند. مصرف نكردن گوشت های دودی یا   نمک سود شده هم توصیه می شود.

 

 

 

 

عنوان:
● پروتئین ها
● نکاتی درباره مصرف گروه گوشت، تخم مرغ و حبوبات
● (ادامه)
● گروه شیر و لبنیات
● نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود