پاورپوینت نکاتی درباره مصرف گروه گوشت
دانلود پاورپوینت نکاتی درباره مصرف گروه گوشت
🔹 بهترین کیفیت
🔹 قابل ویرایش
🟢 پشتیبانی 24 ساعته
پاورپوینت نکاتی درباره مصرف گروه گوشت
دانلود پاورپوینت نکاتی درباره مصرف گروه گوشت
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 16 |
حجم | 2435/394 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت نکاتی درباره مصرف گروه گوشت جهت رشته تغذیه در قالب 16 اسلاید و pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
پروتئین هاي داراي بالاترین کیفیت تخم مرغ ، شیر و گوشت هستند. مصرف همزمان حداقل 2 نوع از پروتئین های گیاهی برای تامین پروتئین با کیفیت بالا لازم است.
پختن كامل گوشت ;جدا كردن تمامی چربی ها ازگوشت قرمز قبل از پختن ;جدا كردن پوست مرغ قبل از پختن ;استفاده بیشتر از گوشت سفید ;مصرف مرغ و ماهی به صورت آب پز
عنوان:
● پروتئین ها
● نکاتی درباره مصرف گروه گوشت، تخم مرغ و حبوبات
● (ادامه)
● گروه شیر و لبنیات
● نکاتی در مورد مصرف گروه شیر و لبنیات
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود“