پاورپوینت مراقبت در برابر بیماری های منتقله از طریق غذا
دانلود پاورپوینت مراقبت در برابر بیماری های منتقله از طریق غذا
🔹 بهترین کیفیت
🔹 قابل ویرایش
🟢 پشتیبانی 24 ساعته
پاورپوینت مراقبت در برابر بیماری های منتقله از طریق غذا
دانلود پاورپوینت مراقبت در برابر بیماری های منتقله از طریق غذا
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 35 |
حجم | 3313/931 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت مراقبت در برابر بیماری های منتقله از طریق غذا جهت رشته بهداشت عمومی در قالب 35 اسلاید و pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
پديده جهاني شدن و افزايش مسافرتها و توسعه گردشگري و همچنين افزايش مصرف غذا در خارج از منزل در جوامع مختلف بيماريهاي منتقله از غذا را به عنوان يك مشكل بهداشتي جهاني مطرح كرده است. به عنوان مثال در آمريكا سالانه 76 ميليون مورد بيماري منتقله از غذا با 000;325 نفر بستري و 5200 مورد مرگ گزارش ميشود كه هزينه صرف شده براي كنترل آن بيش از 17 ميليارد دلار تخمينزده ميشود.
فهرست مطالب
اپیدمیولوژی
ده مرحله بررسی اپیدمیولوژیک یک طغیان
بیماری های منتقله از غذای تحت مراقبت در ایران
بیماریابی
تشخیص آزمایشگاهی
شبکه تشخیص آزمایشگاهی
پیشگیری از بیماری های منتقله از غذا
روش جمع آوری نمونه مدفوع
باکتری های روده ای
اشریشیا کلی
EHEC
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود“