گوناگون · دسامبر 3, 2023 0

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده

🔹 بهترین کیفیت

🔹 قابل ویرایش

🟢 پشتیبانی 24 ساعته

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده

پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده

مشخصات فایل

تعداد صفحات 46
حجم 140/269 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده جهت رشته گوناگون در قالب 46 اسلاید و pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

مقدمه : 
1-  در این استاندارد اصول کلی بهداشتی در جهت اداره کردن یک کارخانه مواد غذائی از ابتدای مرا حل کاشت ، داشت ، برداشت ، آماده سازی ، فرآیند کردن ، بست بندی ، انبار کردن ، حمل و نقل ، توزیع و فروش محصول تولیدی برای مصرف انسان توصیه می گردد تا از سلامت و بهداشتی بودن فرآورده اطمینان حاصل شود . 
2 – 2 –  در تدوین این استاندارد بیشتر در نظر بوده که از نظر بهداشت مواد غذائی اصول اساسی عملی ارائه گردد . 

 

 

فهرست : 
مقدمه
هدف و دامنه کاربرد 
نکات بهداشتی در مرا حل کاشت ; داشت و برداشت .
واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات
واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی 
ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان
ضرورتهای  بهداشتی در تولید
 ویژگیهای فرآورده نهایی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود