پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
🔹 بهترین کیفیت
🔹 قابل ویرایش
🟢 پشتیبانی 24 ساعته
پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 22 |
حجم | 728/62 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
توضیحات کامل
دانلود پاورپوینت اصول نگهداری مواد غذایی جهت رشته تغذیه در قالب 22 اسلاید و pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش
نیتریت : آهن پروتئین فرودوکسین … عدم تولید انرژی از پیروات ناشی از گلیکولیز … مرگ سلول نیترات(..NO3) … نیتریت(..NO2) … اکسید نیتریک(NO) اسید نیتریک … (آهن هم میوگلوبین )نیتروزومیوگلوبین … قرمز نیتریت …. آمینها … نیتروزآمین .. سرطانزا احیاء ماده غذایی (بعنوان آنتی اکسیدان)… جلوگیری از تجزیه چربی … طعم مناسب فرآورده
عنوان:
● اصول نگهداری مواد غذایی
● جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
● روشهای جلوگیری و یا به تأخیر انداختن تجزیه های میکروبی
● نگهداری مواد غذایی با استفاده از حرارتهای پایین
● انجماد
● اثر انجماد بر میکروارگانیسمها
● نگهداری مواد غذایی با حرارت بالا
● فرآیند حرارتی مورد استفاده در فرآوری مواد غذایی
● نگهداری مواد غذایی با خشک کردن
● نگهداری مواد غذایی با استفاده از مواد افزودنی
● اسیدهای آلی و نمکهای آنها
● نیتریت
● سایر
● نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
● اثر اشعه بر میکروارگانیسمها
● تشعشعات یونیزه
● عوارض نامطلوب
● فرآیند ماکروویو
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود“