بهداشت عمومی · دسامبر 1, 2023 0

پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی جهت رشته  بهداشت عمومی در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx

پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی

دانلود پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی جهت رشته  بهداشت عمومی در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx

مشخصات فایل

تعداد صفحات 35
حجم 527/461 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pptx

توضیحات کامل

دانلود پاورپوینت نکات مهم در حفظ بهداشت مواد غذایی جهت رشته  بهداشت عمومی در قالب 35 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش

 

 

 

غذا يكي از ضروريات ادامه حيات انسان است. ماده جامد يا مايعي كه بعد از خوردن و هضم شدن، از طريق روده ها جذب و براي نگهداري نسوج و بافتها،ترميم بافتهاي از بين رفته،رشد و نمو،توليد مثل سلولي،تنظيم فعل و انفعالات حياتي،ايجاد حرارت و انرژي و بالاخره تشكيل مواد ذخيره اي، در بدن مصرف ميشود.

 

 

 

فهرست مطالب
مقدمه
بيماري هاي ناشي از غذا
مشكلات ناشی از ایمنی مواد غذائی
عوامل نامعمول 
آلاینده های ارگانیك پایدار
فلزات
بهداشت مواد غذايي
بهداشت فردی و کنترل سلامت افراد موثر در فرایند تولید غذا
بهداشت محیط
موارد قابل توجه در نمونه طبق استاندارد
 تاریخ تولید و انقضاء مصرف مواد خوردنی و آشامیدنی
تاریخ انقضاء چیست ؟
شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود