پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن-sidaa

پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن

دانلود پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن با کیفیت عالی , پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن قابل ویرایش , پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن

پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن

پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن-sidaa

دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1.597 مگا بایت
تعداد صفحات 19
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن در 19 اسلاید قابل ویرایش

زرد آلو نام علمی: Prunus armeniaca) ) نام یکی از میوه‌ها از خانواده گلسرخیان است. نام علمی زردآلو Armeniaca bulgar می باشد. درخت زرد آلو بومی چین است .

تولیدکنندگان زردآلو

کشورهای اصلی تولیدکننده زردآلو عبارت‌اند از ترکیه، ایران، ایتالیا، اسپانیا، یونان و آمریکا.

زردآلو؛ طلای تابستان

درختزردآلوبومی نواحی چین است و هنوز هم به صورت وحشی در این مناطق می روید. این درخت در اوایل قرن اول میلادی به آسیا و اروپا راه یافت. ارتفاع درخت زردآلو تا 6 متر هم می رسد . برگ های آن مانند قلب نوک تیز و به رنگ سبز روشن مایل به زرد می باشد . گل های زردآلو درشت و به رنگ سفید متمایل به قرمز است . میوه آن گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد. هسته زردآلو صاف ، قهوه ای و بیضی شکل است. در داخل هسته مغز آن قرار درد که طعم آن گاهی شیرین و گاهی تلخ می باشد.

مواد مغذی موجود در زردآلو و اثرات مفید آنها :

این میوه سرشار از ویتامین های A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو ازچشم هاو قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.
زردآلو منبع غنی بتاكاروتن (پیش سازویتامین A) است. زردآلوهایی كه رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاكاروتن بیشتری هستند. مواد غذایی حاوی بتاكاروتن باعث كاهش خطر بروزبیماری های قلبی، سكته ، آب مروارید و بعضیسرطان ها می شوند.
مقادیر بالای بتاکاروتن ولیکوپنموجود زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظسلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیون LDL- کلسترول و بروزبیماری قلبی جلوگیری می کنند.

تذکراتی در مورد مصرف زردآلو

* از زیاده روی در مصرف زردآلو خودداری کنید ، زیرا مصرف زیاد آن در هضم مواد غذایی ایجاد اختلال کرده و دچار اسهال می شوید.
* افرادی که ناراحتی کبدی دارند، باید از زیاد خوردن زردآلو پرهیز کنند.
* هسته تلخ زردآلو مواد سمی به نام اسید سیانیدریک و اسید پروسیک دارد . لذا خوردن هسته تلخ زردآلو خطرناک است.
* مصرف زیاد زردآلو باعث ایجاد لک های سفید پوستی می شود.
* زردآلو از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است ، لذا برای سرد مزاجان مضر است.

خواص درمانی هسته و برگ زردآلو

هسته زردآلو از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک ، و برگ و گل آن سرد و خشک است .
• هسته زردآلو تقویت کننده قوای جنسی است.
• اگر چند قطره از روغن هسته را در گوش بچکانید ، صداهای گوش را از بین برده و سنگینی گوش را درمان می کند.
• روغن هسته برای نرم کردن پوست مفید است .
• روغن هسته اگر تلخ باشد ، کرم معده و روده را از بین می برد.
• روغن تلخ هسته ورم مقعد را از بین برده و سنگ مثانه را خرد می کند.
• دم کرده برگ زردآلو برای قطع اسهال مفید است .

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن , سایت پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن , پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن pdf , پاورپوینت بررسی زردآلو و خواص آن 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل