دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی-sidaa

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلود دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی با کیفیت عالی , دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی قابل ویرایش , دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی-sidaa

دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4.667 مگا بایت
تعداد صفحات 26
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

عنوان تحقیق:

آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی

درس:

شیمی مواد غذایی

فهرست

آب پنیر whey

Production

Uses

orginal-1

adittive -2

Health

milk plasma

مایع باقی‌مانده از دلمه شیر، محصول جانبی کارخانه‌های

پنیر یا کازئین و استفاده صنعتی متفاوتی دارد.

آب پنیر به 2 صورت تولید می شود

Sweet whey ( a : که در طی ساخت انواع رنت

پنیر های سخت مانند جدار یا پنیر سویسی تولید می شود.

Acid whey (b: که در طی ساخت انواع پنیر های اسیدی مانند کاتیج تولید می شود.

تولیدات آب پنیر

Powder whey :آب پنیر جدا سازی شده، از پنیــر:کلاریفار- پـــاستوریزه و خشک می شود.

Whey protein:مجموعــه‌ای از گلبول‌هــای پروتئین که از حجم آب پنیر جداسازی می‌شود که مخلوطی از گلبول‌های لاکتوگلوبین(~65%) لاکتوآلبومین(~25%) و سرم آلبومین(~8%) که در شکل طبیعی محلول هستند(مستقل از ph ).

Whey protein : ارزش بیولوژیکی بالایی داردکه اشاره به سرعت بالای هضم و جذب دارد.Whey protein به 4 شکل تولید می شود:

1- wpc 2- wpi

3- hwpc 4- hwpi

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی , سایت دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی , دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی pdf , دانلود پاورپوینت آب پنیر محصول جانبی فراورده‌های لبنی 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل