دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور-sidaa

دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور

دانلود دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور با کیفیت عالی , دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور قابل ویرایش , دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور

دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور

دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور-sidaa

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات 40
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

نقش پروتئینها در جیره طیور

سر فصلها

پروتئینها (Proteins)

1- پروتئینها و اسید آمینه

2- طبقه بندی پروتئینها : پروتئینهای كروی ، پروتئینهای ریشه ای ، پروتئینهای مركب

3- تقسیم بندی پروتئینها از نظر منشأ و منبع : گیاهی و حیوانی

4- ساختمان شیمیایی اسیدهای آمینه و پروتئینها

5- ساختمان پروتئین و پروتئین سازی

6- خواص پروتئینها و اسیدهای آمینه

7- تجزیه اسیدهای آمینه

8- هضم و جذب پروتئینها تعادل نیتروژن

9- مقایسه پروتئینهای گیاهی و حیوانی در تغذیه طیور

10- گیاهان به عنوان منابع اصلی پروتئینها

11- نیازحیوان به اسیدهای آمینه (احتیاجات اسید آمینه ای مرغ )

12- عوامل مؤثر بر احتیاجات اسیدآمینه ای

13- اسیدهای آمینه مصنوعی

14- اثر ازدیاد اسیدهای آمینه در جیره

15- ارزش بیولوژیك پروتئین برای مرغ

16- تغذیه پروتئین و اسیدهای آمینه در طیور

17- تنظیم میزان پروتئین جیره در رابطه با انرژی آن

18- پروتئینها و خاصیت جوجه درآوری

19- عوارض و علائم ازدیاد و كمبود پروتئین یا اسیدهای آمینه ضروری

20- احتیاجات روزانه پروتئین جوجه های در حال رشد

21- احتیاجات روزانه پروتئین و اسیدهای آمینه به كمك مقادیر ذخیره شده یا استفاده شده توسط مرغ در روز

22- احتیاجات پروتئینی نیمچه های در حال رشد لگهورن سفید

23- احتیاجات پروتئینی مرغان تخمگذار و اثرات فاكتورها جهت مصرف خوراك و پروتئین مورد نیاز

24- دلایل ممكن برای پایین آمردن راندمان استفاده از پروتئین بوسیله مرغان تخمگذار

25- احتیاجات روزانه پروتئین یك مرغ لگهورن تاج ساده در دو مرحله تخمگذاری

26- احتیاجات اسید آمینه ای جیره های جوجه گوشتی

27- احتیاجات اسید آمینه ای مرغ

28- پروتئین در جیره های جوجه های گوشتی

29- احتیاجات اسیدآمینه ای مرغ

مقدمه:پروتئینها واسیدهای آمینه

نام پروتئین از كلمه یونانی پروتیوز ، به معنی اول یا اهمیت اولیه ، توسط برزلیوس پیشنهاد شد . این كلمه ، كلمه مناسبی است زیرا این تركیب پیچیده ، مركب از اسیدهای آمینه در تمام سلولها یافت شده و در اغلب واكنشهای شیمیایی حیاتی موجود در سوخت و ساز گیاه و حیوان دخالت دارد .

گرچه غالباً به تمام پروتئینهای یك حیوان یا ماده غذایی روی هم رفته پروتئین گفته میشود هر پروتئینی با پروتئینهای دیگر متفاوت است . توالی خاص اسیدهای آمینه و چگونگی ارتباط رشته های آنها به یكدیگر ، خصوصیات فیزیكی و شیمیایی هر پروتئین و در نتیجه عمل بیولوژیكی آن را مشخص می سازد .

قسمتهای مهم بافتهای نرم بدن مثل ماهیچه ها ، بافتهای پیوندی ، كولاژن ، پوست ، مو ، سم ، پرها ، ناخنها و قسمتهای شاخیمنقار در پرندگان را پروتئین تشكیل می دهند . پروتئینهای خون چون آلبومینها و گلوبولینها كه در تنظیم فشار اسنری دخالت دارند منبعی از اسیدهای آمینه اند و وظایف متعدد دیگری را به عهده دارند .

فیبر لیوژن و ترومبو پلاستین و تعــداد دیگری از پروتئینها در انعقـــاد خون دخالت دارند پروتئینهای مركب خون مثل هموگلوبین عمل انتقال اكسیژن به سلولها را بر عهده دارند و لیپو پروتئینها عمل انتقال ویتامینهای محلول در چربی و نیز سایر مواد واسطه چربی را انجام می دهند . به علاوه لیپو پروتئینها از اجزای اصلی غشای سلولی هستند . سایر پروتئینهای مركب ، مثل نوكلئو پروتئینها و گلیكو پروتئینها و آنزیمها در ساسر بدن پراكنده اند .

غشای زرده تخم مرغ یك فسفر پروتئین است .

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور , سایت دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور , دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور pdf , دانلود مقاله نقش پرتئینها در طیور 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل