دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی-sidaa

دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی با کیفیت عالی , دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی قابل ویرایش , دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی-sidaa

دسته بندی دام و طیور
فرمت فایل doc
حجم فایل 363 کیلو بایت
تعداد صفحات 33
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی

جوجه به دلیل نداشتن پر و ضعیف بودن بسیار حساس میباشد و باید توجه بیشتری به جوجه کرد آسیب هایی که به جوجه در ابتدای ورود میخورد تا انتهای دوره گریبانگیر مرغدار میماند .

1- چند ساعت قبل از ورود جوجه ها به سالن ( حدود 3 ساعت قبل ) باید آبخوری ها پر نموده تا از سردی آب کاسته شود دمای آب حداقل به مدت 3-4 روز اول 25-27 میباشد . تا 7-10 روز اول از آبخوری های کله قندیو سپس به تدریج از آبخوری های اتوماتیک استفاده میکنیم .

2- افزودن شکر به آب به میزان 3-6 درصد مناسب است . اگر مسیر جوجه کشی طولانی است بهتر است از آب شکر باضافه مولتی ویتامین و الکترولیت استفاده گردد .

3- چنانچه فاصله جوجه کشی کم است بهتر است 5-6 ساعت جوجه ها در شرایط مطلوب نگه داری شود سپس وارد سالن شود .

4- تغذیه زود هنگام جوجه ها سبب تحریک فعالیت و رشد سیستم گوارشی میشود در نتیجه زرده به عنوان ذخیره غذایی جهت رشد سیستم عصبی سیستم ایمنی . … استفاده میگردد .

5- پس از تخلیه کارتن های جوجه از کامیون نباید جعبه های حاوی جوجه بیش از 3 عدد بر روی هم قرار گیرند .

6-بهتر است در 48 ساعت اول زندگی جوجه از رول های پلاستیکی یا مقوایی به صورت 2-3 ردیف به عنوان دانخوری علاوه بر دانخوریها و کارتن ها جهت تغذیه جوجه ها میباشند . پس از 48 ساعت به دلیل مخلوط شدن دان با مدفوع این سفره ها و رول ها جمع آوری میشوند .

7-درجه حرارت سالن قبل از ورود جوجه ها در تابستان 30 ودر زمستان 32 درجه تنظیم میگردد. درجه حرارت بالاتر از حد در هنگام ورود جوجه ها باعث دهیدراته شدن جوجه ها و کاهش وزن گیری در آینده میشود . در جه حرارت بقیه دوره باید هر هفته 2 الی 3 درجه کاسته شود .

8-در هنگا ورود جوجه ها رطوبت باید 55-65 درصد باشد و این رطوبت تا 3-4 روزگی حفظ شود . رطوبت پایین باعث دهیدراته شدن و کاهش وزن میشود و در بقیه دوران رطوبت 50درصد تنظیم گردد .

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی , سایت دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی , دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی pdf , دانلود مقاله مرغداری آمادگی جهت ورود جوجه و کنترل شرایط محیطی 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل