دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص-sidaa

دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص

دانلود دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص با کیفیت عالی , دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص قابل ویرایش , دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص

دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص

دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص-sidaa

دسته بندی تغذیه
فرمت فایل zip
حجم فایل 146 کیلو بایت
تعداد صفحات 81
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 81 صفحه

1-2- هیدراتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان انسانهایی كه با كارهای سنگین درگیر نیستند .
روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90 گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای كربن ، بنابراین ، هیدراتهای كربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشكیل می دهند .
ارزش حرارتی یك گرم پروتئین 8/4 كیلو كالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشكل اوره ) و ارزش حرارتی یك گرم چربی 3/9 كیلو كالری و بالاخره ارزش حرارتی یك گرم هیدرات كربن 4 كیلو كالری می باشد .
بدین توتیب ،‌ ارزش حرارتی هیدراتهای كربن از پروتئین تر و ضمناً از چربیها ، بسیار كمتر است .
با این وصف ، كالری ناشی از هیدراتهای كربن ، بیش از 60% كل كالری روزانه مورد نیاز است را تشكیل می دهد ( پروتئین : 480 كیلو كالری چربی : 837 كیلو كالری ، هیدراتهای كربن : 200 كیلو كالری ، كل : 3317 كیلوكالری ) .
بنابراین هیدراتهای كربن منبع اصلی انرژی بدن انسان است.
نشاسته .
كربوهیدرات اصلی جیره غذایی انسان ( در غلات ، سیب زمبنی و غیره ) و با بزاق دهان و آنزیمهای معده قبل از جذب ، هیدرولیز می شود .
این پروی چندی طول می كشد .
كربوهیدراتهای محلول ، شامل ساكاروز ، یعنی قند معمولی ، خیلی سریعتر از نشاسته هضم و جذب می شوند .
چون قند در عین خوشمزه وش یرین است : انسانها با كمال اشتیاق قند را جایگزین قسمتی از مواد غذایی نشاسته ای می نمایند .
قند ، به عنوان یك ماده غذایی ذخیره شدنی شدنی ( بصورت چربی ) و قابل پس گرفتن از ذخیره برای تولید انرژی در آمده است .
( هنگام راهپیمایی ، ورزش ، برای كارهای سنگین كارگر ، برای بیماران و اشخاصی كه دوره نقاهت را می گذرانند ) .
ساكاروز از سایر قندها به استثنای فروكتوز كه خود كمی شیرین تر از سایر قندهاست شیرینتر است و چنانچه شیرینی ساكاروز 10 باشد و فروكتوز و گلوكوز نسبی كه با درجه حرارت آزمایش بستگی دارندبه شرح زیر بیان می گردد : درجه حرارت به سانتی گراد – فروكوز – گلوكوز 18 128 58 40 100 56 60 79 33 گرچه فروكوز قدری شیرین تر از ساكاروز می باشد ، لیكن تهیه آنچه پیچیده است و چون كریستالهای آن جاذب الرطوبه بوده ، رطوبت هوا را سریعاً جذب و ب سهولت به مایع تبدیل می گردد .
انبار كردن آن نیز مشكل است .
ساكاروز به علت ارزش به علت ارزش غذایی قابل توجه و خاصیت قابل توجه و خاصیت قابلیت جذب آسان و همچنین خواص فیزیكی لان مهمترین ماده غذایی اجتناب مرسوم شده است .
معذلك ، بعلت ارزش غذایی قابل توجه و سرعت جذب آن ، تنها كربوهیدرات مواد غذایی نمی تواند باشد .
نشاسته كندتر هضم می شود و گلوكز مورد نیاز خون را یكنواخت تر تأمین می نماید .
از طرف دیگر ، چنانچه مقادیر خیلی زیاد ساكاروز مصرف شود .
خود بیش از حد گلوكز انباشته شده و تبدیل به چربی گردیده در بدن به صورت لایه چربی در می اید .
بنابراین اگر چه به علت این است كه بجای قسمتی از مواد نشاسته ای غذای روزانه ، قند مصرف شود ، ولی مصرف ساكاروز نباید از 25% كربوهیدرات تجاوز كند .
یعنی نباید از 125 گرم در روز بیشتر مصرف گردد .
2-2 مشخصات گیاه شناسی ، موطن اصلی – بیولوژی چغندر قند چغندر بنام علم

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص , سایت دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص , دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص pdf , دانلود تحقیق هیدروتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان 50 ص 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل