دسته‌بندی نشده · ژانویه 21, 2022 0

جوجه كشی بوقلمون-sidaa

جوجه كشی بوقلمون

دانلود جوجه كشی بوقلمون با کیفیت عالی , جوجه كشی بوقلمون قابل ویرایش , جوجه كشی بوقلمون

جوجه كشی بوقلمون

جوجه كشی بوقلمون-sidaa

دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 243 کیلو بایت
تعداد صفحات 54
برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل

جوجه كشی بوقلمون

تهیه جوجه بوقلمون

جوجه بوقلمون را می توان مانند جوجه مرغ به وسیله جوجه كشی طبیعی یا جوجه كشی مصنوعی تهیه كرد در پرورش صنعتی بوقلمون معمولااز جوجه كشی مصنوعی استفاده میشود

تخم ها باید دارای اندازه مناسب برای جوجه كشی باشد .

حرارت نا مناسب ،نگهداری طولانی وبالاخره دستكاری وتكان شدید تخم باعث نابودی جنین داخل تخم میشود .

مدت جوجه دراوری در بوقلمون 28 روز است . معمولا جوجه ها از روز 27 شروع به نوك زدن و درآمدن از تخم میكنند .

تشكیلات جوجه كشی باید از سطح بهداشتی بالایی برخوردار باشد .

ضدعفونی دستگاه وتخم ها باید قبل و بعد از هربار جوجه كشی انجام شود

حرارت لازم برای جوجه كشی 37-38 درجه سانتیگراد میباشد

رطوبت نسبی باید در حدود 60درصد در 24 روز اول و 70 درصد در 4 روز آخر باشد .

عمل چرخاندن و تهویه نیز باید بصورت مطلوب انجام شود .

نگهداری بوقلمون در سنین جوجگی، یكی از مشكلترین مراحل پرورش بوقلمون است . بوقلمون های جوان نیز در مقابل عوامل بیماری زا كاملا حساسند از اینرو باید توجه فراوانی به آنها مبذول داشت . امروزه در اغلب كشورها بوقلمون را بصورت تجارتی و به تعداد زیادی نگه داری میكنند وتعداد معدودی از شركتهای اصلاح نژادی ، سویه های تجارتی مخصوص به خود را ارائه میدهند كه از ضریب تبدیل و قدرت رشد بسیار بهتری نسبت به دیگر نژادها برخوردارند .

در طریقه پرورش به صورت صنعتی، باید با تحت نظر گرفتن شرایط محیطی تمامی نیازهای بوقلمون را در نظر گرفت تا با تنظیم حرارت ، تهویه ، بهداشت و بالاخره جایگاه حداكثر نتیجه مطلوب حائز شود .

54 صفحه فایل ورد قابل ویرایش

پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336  لطفا اول پیامک بدید بعد تماس  اولین فرصت جواب میدیم

پکیج جوجه كشی بوقلمون , سایت جوجه كشی بوقلمون , جوجه كشی بوقلمون pdf , جوجه كشی بوقلمون 

دانلود تحقیق و پاورپوینت

فروشگاه فایل