بررسی راهكارهایی برای همكاری هوشمندان
دانلود بررسی راهكارهایی برای همكاری هوشمندان با کیفیت عالی , بررسی راهكارهایی برای همكاری هوشمندان قابل ویرایش , بررسی راهكارهایی برای همكاری هوشمندان
بررسی راهكارهایی برای همكاری هوشمندان
دسته بندی | علوم انسانی |
فرمت فایل | doc |
حجم فایل | 9 کیلو بایت |
تعداد صفحات | 15 |
دریافت فایل
راهكارهایی برای همكاری هوشمندان
بسیاری از شركتهای كوچك به ضرورت و اهمیت استخدام كارمند در نقاط دور دست پی بردهاند و میدانند كه حتی كار كردن با مشتریان و شركای تجاری راه دور، از اهمیت شایانی برخوردار است. شركتها میتوانند با بهرهگیری از امكاناتی كه اینترنت برای متصل كردن گروههای كاری در اختیار آنها قرار داده است. افزایش كارایی، كاهش هزینهها و بهبود بخشیدن به ارتباط را امكان پذیر كنند. در زیر به شش ابزار مهم برای ارتقای بهرهروی كار از راه دور (Remote Work) اشاره میشود:
1) سیستمهای تقویم اشتراكی
بعضی از گروههاییكه روش كار از راه دور را برگزیدهاند، به اهمیت سیستم تقویم اشتراكی واقف نیستند. كارمندان میتوانند با اعلام برنامههای كاری خود در شبكه و مراعه به دفاتر كاری خود و مطالعه برنامه كاری سایر كارمندان، قرار ملاقاتهای ضروری را بدون این برنامه، آنها ناگزیر خواهند بود به طور مستقیم با تمام اعضای شركت كننده، تماس حاصل كرده و تا رسیدن به یك تاریخ مناسب جهت برگزاری جلسه، به این تماسها ادامه دهند. این كار نه تنها ساعات با ارزش كاری را به هدر میدهد، بلكه باعث افزایش هزینه تلفن شركتها نیز میشود.
2) پایگاههای داده اشتراكی برای تماسها
پایگاه داده اطلاعات تماس، به اندازه منابع اشتراكی ارزش دارند. شركتها میتوانند با ایجاد یك یك لیست مشترك از آدرسها، شماره تلفنها و سایر اطلاعات مربوط به تماس در شبكه، دسترسی كارمندان خود را به آخرین اطلاعات تماس، تضمین كنند. بدین ترتیب دیگر نیازی به جست و جو در میان انبوه یادداشتها یا استفاده از خدمات راه دور مخابرات، برای دسترسی به اطلاعات تماس سایر اعضای گروه نیست. همچنین وجود یك پایگاه داده اشتراكی تضمین میكند كه یك شركت پس از استعفا یا بازنشستگی كارمندان، به شماره تلفنهای مهم دسترسی دارد. بدون این برنامه، پس از استعفای یك كارمند، فهرست اسامی تماسهای او نیز از شركت خارج میشود.
3) ذخیره سازی اسناد به صورت تمركز یافته
ویرایش و انتقال اسناد به صورت مستقیم از طریق یك دفتر كار online در مقایسه با دسترسی از راه دور یا شبكههای پست الكترونیك كارآمدتر است، زیرا كارمندان میتوانند بدون تماس با یك سرور یا دریافت نامههای الكترونیكی از شبكه، اسناد را مشاهده و یا بازیابی كنند. استفاده از ابزازهای ایجاد شبكهای اینترانت (intranet) یا اكسترانت (Extranet) مانند برنامه ShardPoint Team Services محصول شركت bCentral به اعضای یك گروه اجازه میدهد تا با چند كلیك ماوس، این دفاتر مجازی را بر پا كنند.
استفاده همزمان از Office XP مایكروسافت و برنامه SharePoint، جریان مبادله اسناد را هموارتر میكند، زیرا كارمندانی كه از برنامههای كاربردی مشتركی چون Word و Excel استفاده میكنند، میتوانند اسناد را با استفاده از ویژگی “Save As” نرم افزار خود، مستقیماً در دفاتر مجازی Share Point ذخیره كنند.
4) تابلوهای اعلانات
شركتها میتوانند با قرار دادن مستقیم اعلانهای خود در دفاتر كاری مجازی مشترك، فرآیند اطلاع رسانی به گروه های راه دور را به صورت خودكار انجام دهند. این قابلیت موجب كاهش در مراحل اداری برای ایجاد، آدرس دهی و ارسال اعلانات كاغذی یا الكترونیكی میشود. این روش ارتباط، در صورت به وجود آمدن یك كادر اعلان در بالای وب سایت مشترك گروه، یك گام فراتر خواهد رفت.
5) كنفرانسهای مجازی
ایجاد ارتباط زنده با كارمندان با استفاده از نرم افزارهای مخصوص برگزاری كنفرانس، قابل دستیابی است. به جای جلسات حضوری یا تماس تلفنی میتوانید از این ابزارها برای كاهش هزینهها و به حداكثر رساندن راندمان، استفاده كنید.
6) پیام رسانی فوری
پیام رسانی فوری (instant Messaging) به اعضای یك گروه امكان گفت و گوی online، به جای مكالمه تلفنی را میدهد. این قابلیت به خصوص برای كارمندان كه پیوسته نیاز به برقراری ارتباط دارند اما نمیخواهند زمان زیادی را صرف مكالمات تلفنی كنند، بسیار مفید است.
مترجم: ثریا پاك نظر
پشتیبانی در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل 09214087336 لطفا اول پیامک بدید بعد تماس اولین فرصت جواب میدیم